Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Ruim gamma aan concepten
perfect passend voor uw
bouwproject.

Maak hier kennis met ons productengamma.

Konkrea is ervan
overtuigd dat enkel
het beste
goed genoeg is

Dè specialist bij uitstek op vlak
van verbeteren, beschermen en
repareren van beton in al
zijn toepassingen.

Doorheen de jaren is het bouwproces een complex gegeven geworden. Het vergt hoge eisen op vlak van duurzaamheid en eindkwaliteit. Konkrea heeft dit begrepen en is - wat men noemt - een total solution provider voor om het even welk bouwproject waarbij er sprake is van cementgebonden oppervlakken.

Konkrea is voorstander van een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Jarenlange praktijk-ervaring gecombineerd met theoretische bagage heeft Konkrea gemaakt tot wat het nu is: een degelijke en betrouwbare deelgenoot. Al vanaf de concept- of ontwerpfase denkt Konkrea met de opdrachtgever mee. Het doel is om vol-ledig op maat van het bouwproject naar het beste resultaat te streven.

Ook tijdens de uitvoering van uw project staat Konkrea u met raad en daad bij. De sleutel tot een geslaagde uitvoering is ondermeer de nauwe samenwerking met de meest vakbekwame aannemers/applicanten. Konkrea opteert enkel voor die aannemers/applicanten die competent zijn, die bovendien productkennis hebben en die de techniek optimaal beheersen. Degelijkheid in voorbereiding en uitvoering draagt Konkrea hoog in het vaandel.

Om een perfect eindresultaat aan te bieden, maakt Konkrea enkel gebruik van hoogstaande producten en beproefde technieken. Ook de leveranciers dragen hiertoe hun steentje bij. Konkrea selecteert enkel die leveranciers die zich bewust zijn van hun aandeel op vlak van topkwaliteit. Niet enkel kwaliteit en techniek worden gewaarborgd. Konkrea gaat zelfs nog een stap verder. Zo biedt het een verzekering aan die risico’s dekt gedurende de 10-jarige aansprakelijkheidsperiode. Met die verzekering heeft u de absolute garantie dat u zich verder geen zorgen moet maken.

Om technologische vooruitgang te boeken, blijft Konkrea voortdurend zoeken naar de nieuwste technieken en applicatiemethodes. Innovatie is het uitgangspunt! Vooraleer een nieuw product of een innoverende techniek in de markt te zetten, worden deze eerst aan een grondige test onderworpen. Een ander belangrijk gegeven is dat Konkrea zich in het innovatieproces laat omringen met de nodige knowhow. Zo laat het zich bijstaan door openbare organisaties, academische instanties, federaties ...