Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Ruim gamma aan concepten
perfect passend voor uw
bouwproject.

Maak hier kennis met ons productengamma.

BETONBESCHERMING

BETON-
IMPREGNERINGEN

HARDTOP Cure is een impregnerend nabehandelingsproduct op basis van nano-silikaten - toe te passen vers beton (< 7dagen). 

HARDTOP Binder is een hoogwaardige impregnering op silikaatbasis voor nieuw en oud beton, het biedt een verbetering van oppervlaktehardheid, chemische bescherming geen hydrofobie. Het product is niet filmvormend en bevat ca. 18% actieve stof.

HARDTOP Finish is een hoogwaardige impregnering op silikaatbasis voor nieuw en oud beton, het biedt een verbetering van oppervlaktehardheid, chemische bescherming en hydrofobie. Het product is niet filmvormend en bevat ca. 13% actieve stof.

S.H.L. is een eenvoudig impregneringsproduct op basis van natrium-silikaten, voor de behandeling van bestaande stoffende cementgebonden vloeren. Het product is niet filmvormend.

BETONVERNIS

HARDTOP Sealer is een doorzichtige betonvernis op nano-silikaatbasis die een uitstekende bescherming biedt aan nieuw en oud beton. Er wordt bovendien een hydrofoob en oleofoob effect mee gerealiseerd (water- en olie-afstotend).

BETON VERF

HARDTOP Sealer Color is een gepigmenteerde vernis of sealer op nano-silikaatbasis die een uitstekende bescherming biedt aan nieuw en oud beton. Het product biedt een betonobject bovendien een hydrofoob en oleofoob karakter (water- en olie-afstotend).