Deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Ruim gamma aan concepten
perfect passend voor uw
bouwproject.

Maak hier kennis met ons productengamma.

SLIJTLAAGMENGSELS

KORODUR

NIET VOORGEMENGD

Slijtlaagmengsels op basis van zeer harde granulaten zonder cement of kleurpigment. Men kan er zowel droge slijtlaagmengsels als toppings mee aanmaken in de realisatie van industriële slijtvaste vloeren.

KORODUR 0/4 Is een mengsel op basis van harde granulaten voor de aanmaak van droge slijtlaagmengsels : cement dient nog toegevoegd te worden.

KORODUR VS 0/5 Is een mengsel op basis van harde granulaten voor de aanmaak van toppings. Het meng sel is geschikt voor industriële vloeren volgens de nat-in-nat techniek - een slijtvastheid A5 wordt behaald.

KORODUR WH Spezial Is een mengsel op basis van harde granulaten voor de aanmaak van droge slijtlaag- mengsels of toppings. De slijtvastheid A3 wordt hiermee behaald.

KORODUR Metallic Is een mengsel op basis van harde granulaten voor de aanmaak van droge slijtlaag- mengsels of toppings. Dit mengsel bevat niet roestende metaalkorrels.

KORODUR Diamantbeton Is een mengsel op basis van harde granulaten voor de aanmaak van droge  slijtlaagmengsels of toppings. Dit mengsel bevat silicium-carbide en electro-korund.

NEODUR

VOORGEMENGD

Gebruiksklare slijtlaagmengsels die zowel cement als kleurpigment bevatten. Door het kant-en-klare karakter munten ze uit in een hoge mate van gebruikersgemak.

NEODUR HE1 Mineraal en voorgemengd droog slijtlaagmengsel op basis van harde granulaten voor cementgebonden gepolierde vloeren aangelegd volgens de techniek van instrooien, in situaties van lichte slijtbelasting.

NEODUR HE2 Mineraal en voorgemengd droog slijtlaagmengsel op basis van harde granulaten voor cementgebonden gepolierde vloeren aangelegd volgens de techniek van instrooien, in situaties van lichte en middelmatige slijtbelasting.

NEODUR HE3 In slijtklassen A5, A3 en A1.5 en in de versie Metallic
Mineraal en voorgemengd droog slijtlaagmengsel op basis van harde granulaten voor cementgebonden gepolierde vloeren aangelegd volgens de techniek van instrooien, in situaties van middelzware tot zeer zware slijtbelastingen en voor gevallen van impactbelasting.

NEODUR HE65 (A5 – A3 – A1.5 – Metaal)
Mineraal mengsel op basis van zeer harde granulaten, ter realisatie van toppings voor cementgebonden vloeren voor middelzware tot zeer zware belasting.